Gratis tillgång till militära dokument på MyHeritage

Gratis tillgång till militära dokument på MyHeritage

Lär dig mer om förfäderna i ditt släktträd, som sätter sina liv på spel i sina länder. Under en vecka, onsdag 26 maj till tisdag 1 juni, är alla militära register på MyHeritage helt gratis.

Sök efter militära register på MyHeritage

På MyHeritage finns 69,6 miljoner militära register från hela världen, inklusive utkast, rekrytering och tjänsteuppgifter, pensionsregister och andra militära dokument. Dessa samlingar innehåller värdefull information om män och kvinnor som tjänat och ofta också information om deras familjer. Militärregister kan innehålla födelsedatum och dödsdatum, familjemedlemmars namn och adresser och detaljer om soldatens tjänst. I vissa fall innehåller militära register uppgifter som inte finns i andra typer av register, till exempel anteckningar om fysiska egenskaper som höjd, vikt och ögonfärg.

I vanliga fall är poster på MyHeritage gratis att söka i, men att se hela posten och spara den i ditt släktträd är endast tillgänglig för de som har data- eller komplett abonnemang på MyHeritage. Men den här veckan, för att hedra alla hjältar, kommer alla som vill lära sig mer om sina förfäders militära historia att kunna se fullständiga poster utan kostnad.

Oavsett om du redan känner till hjältarna i din familj och vill upptäcka mer om dem, eller om du ännu inte har lärt dig om individerna i din familj som tjänade i militären, så är detta ett perfekt sätt att hedra deras tjänst – att hitta deras militära register.

Sök i posterna nu – vem vet vad du kan hitta?