Nyhet: AI Record Finder™ chatthistorik

Nyhet: AI Record Finder™ chatthistorik

Förra månaden släppte vi funktionen AI Record Finder™, världens första sökmotor för historiska poster baserad på en AI-chatt. AI Record Finder™ revolutionerar upplevelsen av att söka historiska poster på samma sätt som ChatGPT revolutionerade sökningar på internet. Många användare har efterfrågat möjligheten att spara chatthistoriken för framtida bruk, och nu är vi glada att kunna meddela att vi lagt till en ny panel för chatthistorik som gör det möjligt att enkelt navigera mellan dina chattar!

Testa AI Record Finder™ nu om du inte gjort det ännu! Testa AI Record Finder™ nu

Fokus på chatthistorik

Panelen för chatthistorik erbjuder ett antal möjligheter. För det första låter den dig återuppta tidigare chattar, vilket betyder att du kan fokusera dina efterforskningar på specifika individer, göra något annat på din släktplats, och sedan fortsätta en chatt där du slutade. Nästa gång du besöker AI Record Finder™, kommer panelen med chatthistorik automatiskt att visas till vänster på sidan.

AI Record Finder™ Chat History

AI Record Finder™ chatthistorik (klicka för att zooma in)

Klicka på en chattkonversation i panelen för att återuppta chatten eller för att granska de poster AI Record Finder™ hittade. AI Record Finder™ namnger automatiskt varje ny chatt baserat på den person du letade efter i det första meddelandet i konversationen. Dessutom har vi retroaktivt get namn till dina tidigare chattar utifrån samma princip.

Som en del av denna uppdatering har vi också gjort det lättare att starta en ny chatt. Vi har lagt till en knapp kallad “Ny chatt” högst upp på panelen för chatthistorik, så du kan starta en ny chatt när som helst med ett enda klick. Du kan sortera din forskning utifrån person och ha en chatt per ana eller släkting som du forskar om.

Starting a new chat from the Chat History panel

Starta en ny chatt från panelen för chatthistorik (klicka för att zooma in)

Om du vill radera en chatt låter du muspekaren vila på den chattens namn i panelen för chatthistorik. Då dyker en soptunneikon upp. Om du klickar på ikonen öppnas ett popup-fönster där du bekräftar att du vill radera chatten. När en chatt har raderats kan den inte återskapas.

Deleting a chat from AI Record Finder™

Radera en chatt från AI Record Finder™

De här förbättringarna förenklar navigationen och hanteringen av dina chattar med AI Record Finder™, låter dig få ut det mesta av den här funktionen och hjälper dig organisera dina efterforskningar. Vi hoppas att du finner dem användbara när du fortsätter att göra nya upptäckter om din släkts historia. Lycka till!