Upptäck de glömda romanserna i din släkt på alla hjärtans dag 

Upptäck de glömda romanserna i din släkt på alla hjärtans dag 

Låt kärleken styra din släktforskning på alla hjärtans dag och utforska romantiska kärlekshistorier i din släkts förflutna. Den 13-17 februari ger MyHeritage fri tillgång till våra samlingar med vigselbevis. Denna skatt innehåller hela 254 samlingar med inte mindre än 746 miljoner historiska poster.

Sök gratis bland vigselbevis på MyHeritage

Vigselbevis ger glimtar av de stora och rörande ögonblick som markerar början på nya familjer. Posterna innehåller vanligtvis brudens och brudgummens namn, födelsedatum, födelseorter och bostadsorter, samt ibland också information om parets föräldrar och bröllopsvittnena, som kan vara nära släktingar eller vänner till familjen.

Med MyHeritage har du nyckeln till att låsa upp 254 unika samlingar av vigselbevis från hela världen, inklusive några som endast är tillgängliga på MyHeritage och andra som har vackert skannade bilder.

För att få tillgång till dessa poster krävs vanligtvis ett Komplett- eller Data-abonnemang, men under fem dagar är det fritt fram för alla att söka bland dem helt gratis. Du behöver bara ha ett konto på MyHeritage, vilket du kan skaffa dig gratis om du inte redan har ett.

Så på alla hjärtans dag i år kan du utforska dina anors romanser via deras vigselbevis och begrunda kärlekens bestående verkan över generationerna.

Missa inte detta tillfälle att upptäcka din familjs romantiska rötter. Börja leta nu, och berätta sedan för oss vilka fascinerande historier du hittar!