Vi firar kröningen: Fri tillgång till 1,1 miljarder brittiska poster på MyHeritage

Vi firar kröningen: Fri tillgång till 1,1 miljarder brittiska poster på MyHeritage

Kröningen av en ny monark är alltid betydelsefull, och kung Charles III:s uppstigning till Storbritanniens tron är inget undantag. När världen tittar på denna milstolpe med spänning och fanfar, firar vi kröningen på äkta MyHeritage-manér och erbjuder gratis tillgång till alla 1,1 miljarder brittiska historiska poster, från 4–8 maj 2023!

Sök i alla brittiska poster gratis

Det finns ingen tid som nu för att upptäcka dina brittiska rötter och utforska din familjs unika plats i historien. MyHeritages historiska register från Storbritannien består av 635 samlingar inklusive födelse-, vigsel- och dödsregister, folkräkningsregister, dop, testamenten och bouppteckningar, militära register och mer. Sök efter dina förfäder och få värdefulla insikter i deras liv genom samlingar som 1911 års England och Wales folkräkning, England och Wales Index över testamenten och bouppteckningar, 1853–1943, och Storbritannien, dödsindex, 1980–2022.

Samlingarna sträcker sig över flera århundraden av historia och täcker England, Skottland, Wales, Channel Islands och Isle of Man.

Vi inbjuder dig att dra nytta av detta tidsbegränsade erbjudande och utforska våra brittiska samlingar gratis. Vanligtvis krävs ett komplett- eller dataabonnemang för att se dessa poster, men under de närmaste dagarna kan du söka och se dem gratis. Du kommer att bli ombedd att skapa ett gratis MyHeritage-konto för att få tillgång till de kostnadsfria uppgifterna.

Sök i brittiska poster på MyHeritage gratis

Länge leve kungen!