Årets julklapp?

Årets julklapp?

Årets julklapp 2012

Om en dryg månad är det julafton. Har du börjat köpa julklappar? Vet du vad du ska köpa till dina nära och kära. Det är svårt att komma på en cool och perfekt present till sin mormor. Eller sitt barnbarn.

Om du vill få lite julklapps- inspiration kan du vända dig till Handelns utredningsinstitut, som årligen utser Årets julklapp. Det har de gjort sedan 1988. Då var Årets julklapp en bakmaskin. Årets julklapp är hörlurar. En pryl som gör det möjligt för oss att enkelt få tillgång till musik, film, nyheter och våra favorit tv-serier direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.

Tanken bakom Årets julklapp är att det ska vara en aktuell produkt som har potential att sälja bra. Den ska vara aktuell och vara en symbol för samtiden. Några exempel på årets julklapp från 2000-talet är: GPS-mottagare, platt tv, ljudbok och surfplatta.

Om du vill ge bort något mer personligt kan MyHeritages släktkalendrar eller släkttavlor vara något för dig.

Våra släktkalendrar kan vara den perfekta julklappen till någon i din släkt. Du kan själv välja vilka bilder och årsdagar som ska vara med i kalendern, men grovjobbet att skriva in allas födelsedagar och högtider är redan gjort eftersom kalendern är baserad på informationen i ditt släktträd. Klicka här för mer information.

Så här kan det se ut när du skapar din egna släktkalender

Så här kan det se ut när du skapar din egen släktkalender

På vår hemsida kan du skapa en vacker släkttavla med endast ett par klick, och dela den med din familj kostnadsfritt genom att skriva ut tavlan hemma hos dig. Du kan även trycka släkttavlan professionellt, och skicka den till någon du tycker om. Här hittar du mer information.

Kalender

Ett exempel på kalender

Vad önskar du dig i julklapp? Vad kommer du att ge dina släktingar i julklapp? Dela med dig nedan eller på vår Facebooksida.