Skapa en vacker släkttavla online & skriv ut som affisch

Skapa en vacker släkttavla online & skriv ut som affisch

Kommentarer5

Vi är mycket glada att kunna erbjuda en rad snygga släktträdaffischer och funktioner online. För en närmare titt gå till Släkttavlor och böcker-sektionen på din släktplats. Dit hittar du igenom att logga in på ditt MyHeritagekonto, klicka på ”Släktträd” och därefter ”Släkttavlor och böcker”.

Skapa en vacker släkttavla med endast ett par klick, och dela den med din familj och vänner kostnadsfritt. Vi erbjuder även möjligheten att skriva ut din släkttavla professionellt.

Visa upp din släkthistoria i en fantastisk tavla eller affisch (klicka på bilden för större version)
Visa upp din släkthistoria på en fantastisk tavla eller affisch (klicka på bilden för större version)

Affischfunktionera inkluderar:

Många taveltyper och stilar finns nu tillgängliga, som rosett- och timglasformat. Du kan välja mellan arton olika lockande tavelstilar som vackert kan presentera ditt släktträd. Du kan göra släkttavlan mer personlig genom att handplocka från de många bakgrundsbilderna, teckensnitten, färgschemana, fotoramarna och ramdekorationerna som finns tillgängliga. Anpassa tavlan ytterligare genom att välja den information som skall visas, såsom namn, födelsedatum, årsdagar, personaliga fotografier, anteckningar och annan biografisk data. Spara tavlan som PDF och dela den med vänner och bekanta via e-mail.

Välj din favorit släktaffischstil
Välj din favorit släktträdsaffischstil

Professionell affischutskriftsalternativ. När du beställer en affisch kan den skickas varsomhelst i världen. Utskriften kan skrivas ut på ett par olika papperstyper. Detta inkluderar standardpapper, men även matta foton, glänsande foton, vinyl och canvas.  Utskriften kan beställas i nästan vilken storlek som helst. Man kan även välja att laminera affischen.

Släkttavlor som passar i alla hem
Släkttavlor som passar i alla hem
Handgjorda släktträdsaffischer som du alltid har drömt om
Släktträdsaffischer som du alltid har drömt om

Med våra nya funktioner, är det enkelt att publicera din affisch. Allt du behöver göra är att välja bland våra vackra släktträdsaffischer som finns tillgängliga på MyHeritage.se.

Dessa affischstilar finns nu tillgängliga på MyHeritage.se
Dessa affischstilar finns nu tillgängliga på MyHeritage.se
De arton tillgängliga affischstilarna som finns tillgängliga på MyHeritage.se
De arton tillgängliga affischstilarna som finns tillgängliga på MyHeritage.se

Ta en titt på våra funktioner och skapa en personlig släktträdsaffisch i dag! Vi har ingen antalsbegränsning, så du kan gratis, skapa hur många affischer som du vill.

Har du prövat att skapa ett släktträd på MyHeritage.se? Dela med dig av dina erfarenheter här på bloggen. Eller på Facebook, Google+ eller Twitter.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • Ann-Louise Bäckström


  juli 31, 2013

  Hej Sara

  Jag har en bekant som släktforskat och som nu önskar resultatet som en släktträdstavlatavla av någon som kan. Jag har fått förfrågan, men ser att du gör det så bra, så en förfrågan, vad kostar en släktträdstavla utförd av dig och hur lång leveranstid (måste vara klart i september).

  • Sara


   augusti 1, 2013

   Hej Ann-Louise,

   Det är svårt att säga ett exakt pris. Priset påverkas av typen av papper som du väljer att använda och storleken på trädet. Det bästa är om du skapar släkttavlan du vill trycka, då kommer nämligen priset på tavlan att visas.

   Med vanlig post är leveranstiden 16-17 dagar. Med expressleverans tar det 4-5 dagar.

   Lycka till!

   Sara

 • Alfred holmberg


  december 9, 2014

  Hej kostar det något att ha ett konto?

  • Sara


   december 9, 2014

   Hej Alfred,

   Ett dataabonnemang för att söka i vår sökmotor kostar drygt 1 000 kronor per år och ett premiumabonnemang kostar drygt 850 kronor årligen.

   / Sara

 • Jonna


  maj 20, 2016

  Hej !! Har ni ättlingsträd också??