Utforska äktenskapsregister gratis denna Alla hjärtans dag

Utforska äktenskapsregister gratis denna Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ett firande av kärlek, och bästa tiden att utforska dina förfäders kärlekshistorier! Endast under en begränsad tid erbjuder vi fri tillgång till alla äktenskapshandlingar på MyHeritage! Posterna kommer att vara gratis att söka och se från 13–19 februari 2023.

Sök i äktenskapsregister på MyHeritage gratis 

Utöver den romantiska faktorn innehåller äktenskapsregister en mängd genealogisk information och kan hjälpa till att måla en mer komplett bild av din familjs berättelser. Du kan lära dig om brudparets ålder vid äktenskapet, var brudparet bodde, när och/eller var de föddes, namnen på deras föräldrar, var deras föräldrar föddes, vilka yrken de hade, och mer.

MyHeritage är hem för 194 äktenskapsregistersamlingar som innehåller 614 miljoner poster från hela världen, av vilka några inkluderar vackert skannade bilder och några är exklusiva för MyHeritage. Sedan förra Alla hjärtans dag har vi lagt till 30 nya samlingar som innehåller cirka 14 miljoner poster från USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Frankrike, Finland, Italien, Belgien, Spanien, Portugal och andra länder.

Normalt krävs ett komplett eller dataabonnemang för att se dessa poster, men under endast 6 dagar kommer du att kunna söka och se dem, även om du inte har ett betalabonnemang. Gratis registrering till MyHeritage kommer att krävas för användare som inte är MyHeritage-användare.

Mycket nöje!

Sök i äktenskapsregister på MyHeritage gratis