Möt oss på RootsTech 2021!

Möt oss på RootsTech 2021!

Om du har drömt om att delta i den årliga RootsTech-konferensen, men inte har kunnat åka under tidigare år, kanske du blir glad att få veta att världens största släktforskningsevent för första gången någonsin kommer att vara helt virtuellt och helt gratis! Över 500 000 deltagare från hela världen förväntas delta i virtuella föreläsningar och montrar och detta erbjuder nya möjligheter att få kontakt med släktforskning och släktforskare från hela världen. Då MyHeritage är platinasponsorer för evenemanget, har du möjlighet att höra några otroliga tillkännagivanden från MyHeritage och 100-tals föreläsningar från våra experter om släktforskning, DNA och MyHeritage. Konferensen börjar officiellt den 25 februari och slutar den 27 februari 2021.

Registrera dig tll RootsTech 2021 GRATIS!

Besök MyHeritages virtuella monter

Vi vill gärna träffa dig! Besök vår virtuella monter! Kom och besök och chatta med MyHeritage-representanter om alla våra funktioner, produkter och tjänster. Du kan till och med starta dina egna chattar och träffa andra MyHeritage-fans från hela världen. Länk läggs till snart!

MyHeritage sessioner

Vi är glada över att kunna presentera MyHeritages huvudföreläsning i år på Rootstechs virtuella stora scen. Var bland de första som hör vårt stora tillkännagivande den 25 februari kl. 7: 18Am MST eller 19:30 MST. Du kan också höra den på fredagen den 26 februari kl. 04:30 MST och 16:18 MST.

Förutom MyHeritage-talet kommer du att få tillgång till hundratals MyHeritage-föreläsningar på tio olika språk under hela Rootstech-konferensen. Föreläsningarna täcker ett brett spektrum av ämnen inom släktforskning, DNA och allt som händer på MyHeritage. De kommer att finnas tillgängliga på begäran, 24 timmar om dygnet, med början torsdagen den 25 februari klockan 9 MST. Länkar läggs till efter de är live!

Här är din guide till alla våra ”måste-föreläsningar” som hålls i helgen.

Sessioner om släktforskning

 • Släktforskning efter klockan: Vad du kan göra med den tid du har: Du får specifika rekommendationer för hur du får ut det mesta av den tid som är tillgänglig för dig och går vidare med din släktforskning, även om det bara är några minuter i taget.
 • Plantera ett släktträd online på MyHeritage: Lär dig grunderna i att bygga ett släktträd, lägga till nya människor och fylla i deras detaljer och upptäck hur MyHeritage-teknologier hjälper dig att göra nya upptäckter utan problem.
 • Utforska miljarder historiska register på MyHeritage: Lär dig hur du använder MyHeritages historiska dokumentsökmotor för att systematiskt söka i över 13 miljarder historiska poster från hela världen och hitta information om dina förfäder.
 • Hur jag hittade min judisk-amerikanska familj, En släktforskningsframgång: Lär dig av expertgenealog Daniel Horowitz om hans erfarenhet av att återfå spåren till sin familj i USA och få några användbara råd om hur du kan undersöka din.
 • Om jag bara visste då vad jag vet nu: Lär dig mer om vanliga släktforskningsfel så att du kan få det rätt första gången – eller besök din forskning och göra nya upptäckter.

Sessioner om DNA

 • Introduktion av Genetiska Grupper med Ran Snir: Upptäck den efterlängtade förbättringen av MyHeritage DNAs etnicitetsresultat: Genetiska grupper, som dramatiskt ökar upplösningen av MyHeritages etnicitetsuppdelning till 2 114 geografiska regioner.
 • Analsera dina DNA-matchnignar: Genetisk släktforskning 101! Lär dig nya strategier för att granska dina matchningar så att du kan gå vidare med din släktforskning.
 • MyHeritage DNA — En översikt: Få en introduktion av MyHeritage DNA med alla dess funktioner och verktyg och se hur du kan använda dina resultat för att lära dig mer om din familjebakgrund, hitta nya släktingar och göra nya upptäckter om din släkt.
 • Avancerade DNA-verktyg för att analysera MyHeritage DNA-matchningar: Lär dig att använda MyHeritages avancerade verktyg för genetisk släktforskning för att avslöja hur du och dina DNA-matchningar kan vara relaterade

Klicka här för att komma till våra MyHeritage-föreläsningar

 • MyHeritages nya verktyg för historiska foton med Keren Dotan: Produktchef Keren Dotan delar de senaste förbättringarna av MyHeritage In Color™ och visar hur MyHeritages fotoverktyg kan hjälpa dig att se dina förfäder som du aldrig sett dem förut.
 • Släktforskning på språng med MyHeritages mobilapp: Släktforskning behöver inte sluta bara för att du är på språng! Lär dig hur du kan njuta av MyHeritage-funktioner från din telefon och berika ditt träd när som helst och var som helst.
 • Använd MyHeritage fotoverktyg för att förbättra din släktforskning: Upptäck hur MyHeritages verktyg för färgläggning och förbättring av foton kan berika din släktforskning.
 • Minimum ansträngning, Maximum resultat: Gör upptäckter på MyHeritage: Lär dig hur du använder MyHeritages automatiska matchningsteknik för att omedelbart utöka ditt släktträd.
 • MyHeritage PedigreeMap™ — En interaktiv karta över din släkthistoria: Lär dig att använda MyHeritage PedigreeMap™ och ta en interaktiv rundtur på de platser där viktiga händelser inträffade i din släkt.
 • Skapa vackra släkttavlor av ditt släktträd på MyHeritage: Lär dig hur du visar dina upptäckter med ett gratis, vackert diagram över ditt släktträd som du kan skapa på MyHeritage.

Föreläsningar på 10 olika språk

Förutom vårt urval av föreläsningar på engelska kan du också lyssna på föreläsningar från våra experter på tyska, danska, spanska, finska, franska, ungerska, nederländska, norska, portugisiska, ryska och svenska. Som den främsta destinationen för släktforskning och DNA-testning i Europa är MyHeritage stolt över att vara en global släktforskningsplattform. Vår webbplats finns på 42 olika språk, och vårt yttersta mål är att göra släktforskning lätt och tillgänglig för alla, överallt.

Svenska föreläsningar

Delta tillsammans med oss på ett riktigt internationellt RootsTech i år!

Genom att ta bort hinder som avstånd och kostnad, blir RootsTech verkligen internationellt i år! MyHeritage är dedikerade till att göra släktforskning tillgänglig för människor över hela världen i mer än ett decennium, och vi väntar med spänning på att möta våra användare från alla hörn av världen, på RootsTech i år. Registreringen är gratis på https://www.rootstech.org/.

Vi ses där!