Sevärdheter som du inte vill missa under MyHeritage LIVE 2019!

Sevärdheter som du inte vill missa under MyHeritage LIVE 2019!

Vi ser fram emot att träffa gamla vänner och träffa nya på vår andra årliga användarkonferens i Amsterdam 6–8 september.

Har du inte köpt en biljett ännu? Du kan forfarande boka en plats!

Det finns tre föreläsningsspår: släktforskning, DNA och praktiska workshops. Vårt späckade schema inkluderar föreläsningar och workshops med lokala holländska experter samt internationella släktforskare.

Vi vet att släktforskare aldrig tar paus, men mellan de engagerande sessionerna har vi planerat några fantastiska aktiviteter för våra konferensgäster.

Här är några av de spännande saker vi har planerat:

Kanalturer

Amsterdam, känd som ”Nordens Venedig”, har över 100 km vattenkanaler som väver sig in mellan stadens vägar. Kanalbåtturer är ett bra sätt att verkligen uppleva staden och ta in alla sevärdheter och se landskapet.

fredagen den 6 september tillhandahåller vi GRATIS kanalturer där vi hämtar och lämnar direkt från Hilton Amsterdam, konferensplatsen. Turerna kommer att erbjudas från kl.14.00 till kl.17.00 under trädgårdens drinkmottagning.

Se Amsterdam från ett annat perspektiv och njut av en båttur som du aldrig kommer att glömma!

Klä ut dig holländskt

lördagen den 7 september kommer vi att tillhandahålla en perfekt souvenir från din resa till Holland – fotografering med holländsk dräkt! Klä upp dig i traditionella holländska kläder, träskor och allt, och säg cheese! Du får ett pappersfoto samt en digital kopia via e-post.

Party time!

Som demonstrerats vid tidigare MyHeritage-evenemang vet genealogister säkert hur man ska festa! Vi lovar att årets konferensparti inte kommer att svika.

På lördag kväll den 7 september håller vi en groovy shindig. Natten börjar med en föreställning av gruppen Folkdancegroup Oriënt. Folkdansgruppen utför traditionella danser från sina förfäder över hela världen och har traditionella holländska kläder.

Som vi har sett på tidigare MyHeritage-tillställningar, så vet släktforskare hur man festar! Vi lovar att årets konferensparty inte kommer att göra er besvikna.

lördag kväll den 7 september håller vi en groovy shindig. Natten börjar med en föreställning av gruppen Folkdancegroup Oriënt. Folkdansgruppen utför traditionella danser från sina förfäder över hela världen med traditionella holländska kläder.

Därefter kommer Beatlemania, ett brittiskt tributeband från Storbritannien som bildades 1980, att inta scenen. Bandmedlemmarna kommer att framställa två uppsättningar: en av klassiska Beatles-låtar och en av John Lennon-hits.

Gå inte och lägg er tidigt och missa detta!

Med allt planerat och mycket mer, kommer MyHeritage LIVE att vara en av årets bästa släktforskningskonferenser. Registrera dig idag på https://live2019.myheritage.com/.