Vi är tillbaka från RootsTech

Vi är tillbaka från RootsTech

Vi har just återvänt från RootsTech 2019, där MyHeritage-teamet lämnade ett bestående intryck på tusentals familjehistoriska entusiaster. Med ett stort MyHeritage-meddelande varje dag på konferensen var nivån ständigt på hög spänning.

MyHeritage-montern

MyHeritage-montern var full med besökare från början av konferensen.

På live demo-scenen, gavs presentationer varje halvtimme.

Ran Snir, Produktchef för DNA, ger en demo på MyHeritage-montern.

Ran Snir, Produktchef för DNA, ger en demo på MyHeritage-montern.

Daniel Horowitz, släktforskningsexpert på MyHeritage.

Daniel Horowitz, släktforskningsexpert på MyHeritage.

Flera datorer upprättades så att MyHeritage-användare kunde få hjälp av supportteamet.

Shlomi Ben Ami (vänster), chef för epostsupport, hjälper användare.

Shlomi Ben Ami (vänster), chef för epostsupport, hjälper användare.

Meddelanden av produkter

Genom hela konferensen meddelade vi att nya och spännande funktioner har släppts.

På onsdagen meddelade vi om en banbrytande ny innovation, Theory of Family Relativity ™. Denna teknologi uppfyller ett löfte som vår VD, Gilad Japhet gav förra året på RootsTech och är den första i sitt slag. Denna teori är en game-changer i den genetiska genealogiska världen, skannar miljarder familjeträd, historiska dokument och andra databaser för att belysa relationerna mellan DNA/matchningar.

Torsdagen tog lanseringen av Auto-gruppering, en ny funktion som automatiskt grupperar och visualiserar gemensamma DNA-matchningar. Auto-grupperings-tekniken organiserar grupper av DNA-matchningar baserat på en sannolik gemensam förfader för att ge nya insikter i familjeförhållanden.

Responsen för dessa båda genetiska släktforskningsfunktioner var fantastisk positiv. Användare var överlyckliga över att ha nya vägar att utforska sina DNA-matchningar.

Fredag var den MyHeritage-sponsrade dagen på RootsTech. Det började med en MyHeritage-frukost för vänner.

<a style=" width="564" height="423" />

Grundare och värd för Legacy Family Tree Webinars Geoff Rasmussen introducerade föreläsaren Saroo Brierley. I sin introduktion meddelade Geoff att MyHeritage utökar sitt pro bono-projekt, DNA Quest. Vi kommer att donera 5000 extra DNA-kit, gratis, för att hjälpa adopterade världen över att återförenas med sina biologiska familjer.

Vi var också värdar för MyHeritage Town Hall, där deltagare hade möjlighet att lyssna på de personer som har byggt plattformen.

Maya Lerner, produktchef på MyHeritage.

Maya Lerner, produktchef på MyHeritage.

På lördag, under den sponsrade lunchen med MyHeritage, meddelade grundare och VD Gilad Japhet att MyHeritage har fullföljt sitt mål att digitalisera alla Israels begravningsplatser. Det är nu det första landet i världen som har nästan alla sina gravstenar digitaliserade och tillgängliga online – gratis!

Lotter och spel

Varje dag hade vi utlottning av MyHeritage DNA-kit, Amazon Echos och mycket mer.

Folk samlas för det dagliga lotteriet.

Folk samlas för det dagliga lotteriet.

Vi hade också en popup-monter där besökare kunde spela ett ringkastspel och vinna en MyHeritage-björn eller ett MyHeritage DNA-kit.

Här är några av våra lyckliga vinnare.

En annan huvudattraktion var att klä ut sig med gamla tiders kläder i vintage-fotobåset på lördagen.

Här är några fina foton tagna i fotobåset.

Tack till alla som besökte vår monter och deltog i våra sessioner. Det var fantastiskt att se våra gamla vänner och träffa nya.

Vi hoppas att se er alla på MyHeritage LIVE 2019, MyHeritages användarkonferens, som kommer att äga rum i Amsterdam den 6-8, 2019. Registrera dig idag för att säkra din plats!