Vi presenterar MyHeritage LIVE 2019

Kommentarer

Efter den rungande framgången av MyHeritage LIVE 2018, vår första användarkonferens i Oslo, har vi beslutat att hålla en konferens igen år 2019!

Vi är glada att annonsera MyHeritage LIVE 2019 som kommer att äga rum den 6-8 september 2019 i Amsterdam, Nederländerna.

Registrera dig nu för att försäkra dig om en plats

Vi är säkra på att vår andra MyHeritage användarkonferens kommer att bli en av de mest minnesvärda släktforskningshändelserna detta år, som sammanför MyHeritage-team, internationellt kända släktforsknings- och DNA-experter och föreläsare, och våra användare. Precis som förra året förutser vi att hundratals släktforskningsentusiaster och MyHeritage-användare från hela världen kommer att vara där med oss och delta.

Konferensinformation

MyHeritage LIVE 2019 kommer att äga rum den 6-8 september 2019 på Hilton Amsterdam i Nederländerna. Hotellet ligger söder om centrala Amsterdam, nära museet och vi har ordnat ett specialpris för gäster som väljer att bo på hotellet.

Som tillägg till en plenarsession av MyHeritage grundare och VD Gilad Japhet, kommer det att finnas både släktforsknings -och DNA-föreläsningsspår och praktiska workshops för att guida deltagare genom MyHeritage-verktyg och funktioner, steg för steg.

Konferensbiljetterna inkluderar tillgång till föreläsningar, workshops, kaffepauser, lunch på lördag och söndag, en fredagskvällsdrink i lobbyn och den berömda MyHeritage-festen på lördagkvällen, allt detta vill du inte missa!

Gästföreläsare

Vi har förberett ett utmärkt utbud av föreläsare och experter som kommer att tala om spännande ämnen under konferensen.

Här kan du se vilka som kommer att föreläsa och läsa mer om var och en av experterna.

Tidigare händelser

MyHeritage LIVE 2018 i Oslo, Norge var en betydande händelse som alla njöt av. Det fanns tre olika spår: DNA, släktforskning och praktiska workshops. Fascinerande föreläsningar av både gästtalare och MyHeritage-anställda fängslade hela publiken. Supportteammedlemmar var till hands under hela konferensen för att ge omfattande support.

Läs den fulla sammanfattningen av förra årets konferens.

Intervju med Peter Sjölund – MyHeritage LIVE 2018 i Oslo

Vad folk berättade

Se vad släktforskningsexperterna i världen Roberta Estes, Dick Eastman, Thomas MacEntee, och Judy Russell hade att säga om förra årets konferens.

MyHeritage-vänner och användare var lika entusiastiska i sin feedback:

“Det var en sådan lysande konferens! Man skulle aldrig kunna tro att MyHeritage LIVE var den första i sitt slag! Ett stort tack till @MyHeritage för dessa fantastiska dagar!” – Marie Cappart

“Jag njöt så mycket på #MyHeritageLIVE2018. Tack ska ni ha!!!” – Selma Blackmon

“Det här är vad som skiljer MyHeritage från konkurrenterna – de reagerar på feedback och kundproblem” – Leanne Boyce

“Beröm. Klapp klapp. Lärde mig mycket. Inspirerad. Tack för era enorma ansträngningar. Bra jobbat. Jag är inspirerad att  ”släktforska”, och allt innan frukost.” Cee Davis

“Jag njuter verkligen av alla presentationer och talare!” – Lori Kotłowski

“God morgon Oslo. Bra sätt att skilja på och ge tillbaka till samhället. Mycket uppskattat, MyHeritage!” – Kuba Krchak

Vi väntar med spänning på MyHeritage LIVE 2019! Vi ser fram emot att se bekanta ansikten och möta många nya, då vi presenterar MyHeritage-funktioner och -verktyg. Gör dig redo att lära dig om avancerad släktforskningsteknik och festa med likasinnade familjehistoriker från hela världen. Registrera dig nu så att du kan vara en del av händelserna. Vi ses där!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej