En uppdatering av Theory of Family Relativity™

En uppdatering av Theory of Family Relativity™

Vi är glada att kunna meddela att vi just har uppdaterat data för Theory of Family Relativity™ för tredje gången sedan vi släppte denna funktion i februari 2019. Denna revolutionerande teknik kan erbjuda häpnadsväckande ny information om dina familjekopplingar.

Theory of Family Relativity™ hjälper dig att få ut det mesta av dina DNA-matchningar genom att inkludera släktforskningsinformation från alla våra samlingar med 12,5 miljarder historiska poster och 4 miljarder släktträdsprofiler, för att erbjuda teorier om hur du och dina DNA-matchningar kan vara relaterade.

Användare som har tagit ett MyHeritage DNA-test eller som har laddat upp ett DNA-kit från en annan tjänst sedan den senaste uppdateringen kan nu få svar och nya insikter om deras förhållande till sina DNA-matchningar. Denna uppdatering kommer också att ge användare som tidigare tagit ett MyHeritage DNA-test eller laddat upp sin DNA-data med nya teorier för att främja sin forskning, tack vare MyHeritages ständigt växande databas med släktträd och historiska register.

Om du inte har tagit MyHeritage DNA-testet än, överväg att beställa ditt kit idag.

Mer om Theory of Family Relativity™

Lär dig mer om den revolutionerande tekniken som sparar dig dussintals timmar med forskning och som skapar flera teorier om hur du och dina DNA-matchningar kan vara relaterade, i detta webinar:

För andra resurser om Theory of Family Relativity™ och våra DNA-verktyg, besök MyHeritage Kunskapsbas.

Theory of Family Relativity™ uppdaterat per antal

Det totala antalet teorier har ökat från 20,330,031 till 33,373,070 – en ökning med 64%.

Antalet DNA-matchningar som innehåller en teori ökade med 59% från 14,2017,31 till 22,618,962.

Ibland når vi en teori genom flera vägar, vilket indikerar en stark teori och ger ytterligare stödjande bevis. Efter den senaste uppdateringen fanns det totalt 161,762,761 spår. Denna uppdatering ökade antalet spår med 61% till 261,960,015.

Antalet MyHeritage-användare som nu har minst en Theory of Family Relativity™ för sina DNA-matchningar har ökat med 28%.

Hur du kan se dina nya teorier

Om vi ​​har hittat nya teorier för dig i den här uppdateringen ser du en banner om Theory of Family Relativity™ högst upp på sidan DNA-matchningar. Klicka på ”Visa teorier” för att se alla teorier vi har hittat, både gamla och nya.

Denna banderoll, som indikerar att du har nya teorier, kommer att finnas tillgänglig i några veckor, varefter du kan komma åt dina teorier genom att gå till din DNA-matchningssida.

När en DNA-matchning har en teori kommer detta att anges i DNA-matchningskortet. Du kan också filtrera dina DNA-matchningar för att bara se de som har en teori med Theory of Family Relativity™ genom att klicka på ikonen Filter. I den första gruppen av filter väljer du ”Har teori med om Theory of Family Relativity™.”

Du kommer också att se ett ”NYTT”-märke bredvid nya teorier som just har lagts till. Denna indikation visas i 30 dagar.

Theory of Family Relativity™ är en premiumfunktion som kräver en webbplatsprenumeration på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplett). Användare utan MyHeritage-abonnemang kommer fortfarande att se alla teorier som vi har hittat för dem, men när de klickar på teorin för att se alla detaljer, kommer en del av informationen att döljas. Användare som laddar upp sin råa DNA-data från en annan testtjänst till MyHeritage kan betala en engångsavgift på 324 kr per kit för att låsa upp alla avancerade DNA-funktioner som erbjuds av MyHeritage, inklusive Theory of Family Relativity™. Läs mer om våra abonnemang.

Slutsats

Theory of Family Relativity™ kan vara en ”game-changer” för människor som söker efter nya familjemedlemmar och släktforskare som försöker ”bryta igenom väggar”. Det kan hjälpa användare att omedelbart lösa mysterier som kan ha förvirrat dem i flera månader eller år.

Vi hoppas att du gillar den nya uppdateringen och vill gärna höra om dina nya upptäckter.