MyHeritage Bildförbättrare blir viral: En miljon foton har redan blivit förbättrade!

MyHeritage Bildförbättrare blir viral: En miljon foton har redan blivit förbättrade!

På MyHeritage är vår passion att hjälpa människor att få kontakt med sin familjehistoria. Tidigare i år introducerade vi MyHeritage In Color™, en banbrytande ny teknik för att ge liv till dina gamla familjefoton, genom färgläggning. Den 12 juni tog vi detta ett steg längre genom att introducera MyHeritage Bildförbättrare: Ett verktyg som förbättrar foton genom att sätta suddiga ansikten i skarp fokus. I kombination, kan MyHeritage In Color™ och MyHeritage Bildförbättrare visa dina förfäder som du aldrig har sett dem tidigare.

Återigen har responsen varit otroligt. På bara en och en halv vecka har en miljon foton förbättrats med den nya bildförbättraren. Användare berättar att de är djupt rörda över att se kristallklara bilder av familjemedlemmar som de endast kände under deras senare år i livet – eller kanske aldrig hade träffat. Vissa var nära till tårar över att se sina förfäder i en sådan realism. En professionell fotograf uttryckte förvåning över hur väl verktyget fungerar. En släktforskningsbloggare upptäckte att verktyget också kan förbättra kvaliteten på skannade dokument och göra dem lättare att läsa!

Nedan följer några av de reaktioner vi har fått till Bildförbättrare:

På MyHeritage-bloggen

”Det här är otroligt!” skriver Carol Woods i kommentarerna på den engelska MyHeritage-bloggen.

”I dag laddade jag ner en av mina far-och farföräldrar som jag hade missat, och sedan färglade jag den,” kommenterar en annan användare, Kate. ”När jag förbättrade den och sen förstorade den, var jag nära tårar – jag hade äntligen träffat mormor och morfar som ungt par. Förbättraren gjorde ett riktigt bra jobb på ett inte-så-bra~100 år gammalt foto; deras ögon såg in i mina ögon; Jag kunde se mormors ljusblå ögonfärg och hur mycket min far var lik sin mamma … Morfar dog när jag var 2 år så jag kommer inte ihåg honom, men jag kan nu se hur mycket han var lik pappas 2 bröder, och vilken fin man han var … Appen har gjort det möjligt för mig att ”känna” mina morföräldrar på ett sätt som jag inte hade kunnat ha annars. Tack, MyHeritage.”

På Facebook

På Twitter

Släktforskningsbloggare

”Så jag sitter här tidigt på morgonen, solen stiger precis över Michigan-sjön, och jag fick äntligen lite tid att titta på den nya MyHeritage Bildförbättraren. Och jag försöker att inte gråta, ”skriver Thomas MacEntee från High-Definition Genealogy. ”Bilden … är en av mina uppskattade ägodelar.

Jag är helt fascinerad av hur jag nu verkligen kan se hur min mor såg ut vid 8 års ålder.

Detaljerna är fantastiska, speciellt när det nya förbättringsverktyget är kombinerat med den nya MyHeritage In Color™ -funktionen! ”

Thomas beslutade också att prova MyHeritage Bildförbättrare för en annan del i släktforskningen:

”Nyligen bestämde jag mig för att använda den nya MyHeritage Bildförbättraren för att se om det skulle göra ett skannat släktdokument lättare att läsa … och det gjorde det! Bilden … är inte exakt en vacker skanning …

Jag har stött på några riktigt dåliga skanningar på senare tid och jag letar alltid efter sätt att förbättra deras kvalitet för forskningsändamål. Jag tänkte: ”Tänk om jag körde den genom den nya MyHeritage Bildförbättraren?” Och här är resultaten.

Detaljerna är fantastiska och det är mycket lättare att läsa. ”

Efter hans förslag, skrev en MyHeritage-användare till Thomas om hur användbart hon tycker att Bildförbättraren är:

”Detta är en annan” wow ”-funktion från MyHeritage,” skriver James Tanner i Genealogy’s Star. ”Allt jag kan säga är att det fungerar på många foton och resultaten är fantastiska … Det är svårt att tro att det blir så stor skillnad. Jag har en del av den avancerade fotoredigeringsprogramvaran som är tillgänglig för närvarande, men jag trodde aldrig att jag kunde ”fixa” en ofokuserad bild. ”

Lisa Louise Cooke från Genealogy Gems skriver ”De har gjort det igen! MyHeritage har lanserat en bildförbättrare i hälarna på det underbara fotofärgningsverktyget. På bara några sekunder blir oskarpa bilder skarpa. Jag har använt den (bilden nedan) och jag tycker att det är ännu mer spännande än att färglägga foton! ”

Slutsats

MyHeritage Bildförbättrare, tillsammans med MyHeritage In Color™, gör MyHeritage till den bästa plattformen för att ladda upp, förbättra och dela historiska foton. Det låter dig se dina förfäder i ett helt nytt ljus: tydligare, skarpare och mer verkliga än någonsin tidigare.

Prova och berätta vad du tycker!