MyHeritage passerar 1 miljon årliga prenumeranter!

MyHeritage passerar 1 miljon årliga prenumeranter!

Vi firar en extraordinär milstolpe på MyHeritage: vi har passerat 1 miljon årliga prenumeranter! Vi vill ta tillfället i akt att tacka var och en av våra användare som har prenumererat under åren. Alla ni har varit en viktig del av vår resa och vi kunde inte vara mer tacksamma.

Våra rötter

Det känns som att det var igår vår grundare och VD Gilad Japhet bestämde sig för att kanalisera sin passion för familjehistoria till ett affärsföretag och startade företaget som en startup i ett garage, hemifrån. Vår webbplats gick live 2005, och sedan dess har vi ständigt vuxit och förnyat oss. Vår avancerade Smart Matching™-teknik släpptes 2007, MyHeritage-mobilappen gick live 2010, vi började erbjuda historiska poster 2012, MyHeritage DNA lanserades 2016 – och det var bara början.

Ursprungliga MyHeritage-kontoret i Bnei Atarot, centrala Israel.

Ursprungliga MyHeritage-kontoret i Bnei Atarot, centrala Israel.

Vår tillväxt har varit inget mindre än fenomenal. Idag är vi betrodda av 96 miljoner användare över hela världen. Vår sida är tillgänglig på 42 språk och är hem för 82 miljoner släktträd, 16,1 miljarder historiska poster och vi har 5,6 miljoner DNA-kit i vår DNA-databas.

Besöket av vår abonnent nummer en miljon

För att fira tillfället bestämde vi oss för att göra ett överraskande besök hos vår miljonte prenumerant, Bénédicte Halpouter, i hennes hem i Belgien och prata med henne om hennes MyHeritage-upplevelse. Vi firade Bénédicte med marschband, ballonger och tårta. Vi toppade det hela med ett gratis livstids komplett abonnemang på MyHeritage. Grattis Bénédicte!

Här är videon på besöket:

Vårt fantastiska team

Firandet var i full gång vid ett nyligen genomfört MyHeritage företagsevent som markerade tillfället. Det flitiga, begåvade och passionerade MyHeritage-teamet har gjort denna prestation möjlig.

Här är en bild på våra underbara medarbetare:

MyHeritage Israel-teamet. Med oss spirituellt: våra anställda i Ukraina, Frankrike och USA (klicka för att zooma)

MyHeritage Israel-teamet. Med oss spirituellt: våra anställda i Ukraina, Frankrike och USA (klicka för att zooma)

Vi är glada över att se vår tillväxt fortsätta att skjuta i höjden när vi förnyar ny teknik för att förbättra och automatisera släktforskning. Vi ser fram emot att få fira många fler milstolpar med er 🙂