MyHeritage publicerar 1950 års amerikanska folkräkning — Sök GRATIS!

MyHeritage publicerar 1950 års amerikanska folkräkning — Sök GRATIS!

Ögonblicket vi alla har väntat på har äntligen kommit! Vi är glada att kunna meddela att vi har publicerat en bildsamling av 1950 års federala folkräkning i USA, 72 år efter att uppräkningen påbörjades – och den är nu tillgänglig för er att söka GRATIS! Folkräkningen ger fascinerande detaljer om livet för de 150 miljoner amerikaner som bor i USA och dess territorier från 1940 till 1950. Om du hade familj eller släkt som bodde i USA under denna tidsperiod, kommer du sannolikt att hitta viktiga detaljer om deras liv.

Sök i USAs federala folkräkning från 1950 – Gratis!

Antalet stater och territorier som är helt indexerade och tillgängliga för sökning ökar ständigt, med några dagars mellanrum, och under de kommande dagarna och veckorna kommer vi att släppa ytterligare indexerade poster tills hela samlingen är indexerad. De poster som ännu inte har indexerats kan fortfarande hittas i bildsamlingen från 1950 U.S. Census. Alla dessa poster kan ses, sökas i och läggas till i ditt träd gratis på MyHeritage

Exklusiva MyHeritage-folkräkningsresurser

För att hjälpa dig att komma igång med din folkräkningsforskning, har vi släppt vi Census Helper™ – en ny funktion som talar om för dig vem i ditt släktträd som sannolikt kommer att förekomma i 1950 års amerikanska folkräkning och andra folkräkningar. För mer information, se Komma igång med din 1950 U.S. Census Research med Census Helper™.

För att lära dig mer om 1950 års folkräkning och alla andra folkräkningar på MyHeritage, besök vår Census Content Hub och vår dedikerade sida för 1950 US Census.

Sammanfattning

Vi hoppas att samlingen från 1950 US Census erbjuder dig nya vägar för att utforska dina släktingar som bor i USA efter andra världskrigets slut. Att söka i samlingen på MyHeritage är gratis. Vi har också gjort det gratis att se och spara dessa register i ditt släktträd.

Lycka till med din forskning!