Tävling: Vem har det äldsta släktfotot?

Tävling: Vem har det äldsta släktfotot?

I tisdags lanserade vi vår globala ”Värdera släktfoton”-kampanj vars syfte är att öka allmänhetens medvetenhet om släktfoton och dess värde och se till att de bevaras online för kommande generationer.

Som en del av kampanjen kommer vi bland annat att anordna tre tävlingar.

Hur gammalt är ditt äldsta släktfoto?

I den första tävling vill vi att du delar med dig av det äldsta släktfotot som finns i din ägo. Ta chansen och delta! Allt du behöver göra är att skicka in en skannad kopia av släktfotot med datum.

Det äldsta fotot kommer att vinna en analyssession med Maureen Taylor. Vinnaren får chansen att visa henne sina foton och lära sig mer om dem. Maureens livspassion är foton, hon är den perfekta personen om du vill ha hjälp att avslöja historierna bakom fotografierna. Vi har alla ärvda släktfoton som vi skulle vilja lära oss mer om. Nu har du chansen.

Fotot ska skickas med ämnesbeskrivningen “äldsta släktfoto” till stories@myheritage.com med ett datum eller årtal när fotot togs, senast den 13 augusti och vinnaren kommer att tillkännages nästa vecka. Bidragen omfattas av fototävlingens villkor som finns angivna nedan.* Analyssessionen sker på engelska och kommer att göras via Google Hangout. Tävlingen är öppen för alla.

Vi ser fram emot att motta ditt bidrag!

*Fototävling: Skicka inte foton som du inte äger rättigheter till eller sådana som du inte har behörighet att använda. MyHeritage ansvarar inte för foton som har överlåtits utan medgivande. Tävlingen är öppen för alla. Alla foton som tas emot av MyHeritage för tävlingen kan användas av MyHeritage i alla sociala mediekanaler och för andra marknadsföringsändamål nu eller i framtiden.