Vi introducerar speciella animationer med Deep Nostalgia™

Vi introducerar speciella animationer med Deep Nostalgia™

Deep Nostalgia™ är den magiska MyHeritage-funktionen, som drivs av D-ID, och som låter dig se människorna i gamla familjefoton blinka, flytta på huvudet och le. Deep Nostalgia™ har tagit sociala medier med storm, miljoner människor delar sina animationer och reaktioner för att se bilder av sina älskade förfäder komma till liv. Sedan lanseringen för 5 veckor sedan har 72 miljoner animationer skapats på MyHeritage.

Den här funktionen är baserad på olika gester som kan appliceras på ett foto, var och en kommer från en förinspelad drivrutinsvideo som vi har förberett i förväg med MyHeritage-anställda. När vi lanserade den här funktionen var 10 sådana drivrutiner tillgängliga. Idag är vi glada att meddela att vi har fördubblat antalet rutiner. De tio ytterligare drivrutinerna som släpptes idag, som vi kallar special-animationer, låter dig se dina förfäder uttrycka ett bredare spektrum av gester och känslor, till exempel, le helhjärtat, slänga en puss, nicka godkännande och mer. De speciella animationerna är exklusivt tillgängliga för användare med komplett abonnemang.

Många av våra användare berördes till tårar då de såg sina förfäder se sig omkring och le mot dem. Nu kan du njuta av detta ännu mer, med de nya speciella animationerna.

Hur man väljer de nya animationerna

De tio nya special-animationerna utökar urvalet av rörelser och uttryck som du kan använda på dina gamla familjefoton:

  • Leende
  • Dans 1
  • Dans 2
  • Puss
  • Tacksamhet
  • Puss och blinkning
  • Ögonbryn
  • Godkännande
  • Sidoled
  • Medlidande

De har lagts till de tidigare 10 allmänna animationerna som helt enkelt är numrerade från 1 till 10.

När du animerar ett foto väljs den ursprungliga animeringen som standard så att den matchar personens ställning och vinkel perfekt. Den första animationen är alltid en av de första 10 allmänna animationerna och är aldrig en av de speciella animationerna. De speciella animationerna måste väljas manuellt.

Deep Nostalgia™ -funktionen är tillgänglig från tre platser:

Landningssidan för Deep Nostalgia™ (www.myheritage.se/deep-nostalgia)
Avsnittet Bilder på familjesidan
MyHeritage mobilapp för iOS och Android

Att välja en speciell animation är inte tillgängligt från landningssidan, som endast är avsedd för snabb animering och delning, utan endast tillgänglig från de andra två platserna, där mer avancerad funktionalitet står till ditt förfogande.

På släktplatsen

För att komma åt speciella animationer från din webbläsare, besök avsnittet Foton på din släktplats (”Mina foton” under fliken Släktträd i navigeringsfältet) och klicka på det foto du vill animera.

Klicka på animeringsknappen ovanför bilden för att se den nya animationspanelen till höger på skärmen.

New: Animation Panel

Nytt: Animationspanel

Välj en ny animation från listan över ”Speciella animationer”, eller välj en av de första 10 allmänna animationerna om du vill.

Här är några exempel på de speciella animationerna:

Puss:

Dans 1:

Medlidande:

På mobilappen

För att komma åt speciella animationer via MyHeritage-mobilappen, öppna appen och gå till avsnittet ”Foton” genom att trycka på knappen ”Foton” på startskärmen eller i huvudmenyn. Klicka sedan på det foto du vill animera.

Klicka på animeringsikonen för att animera fotot, som visas nedan:

När en standardanimation har valts klickar du på animeringsnamnet högst upp på skärmen för att välja en annan animation.

Du kan välja mellan de 10 allmänna animationerna eller de 10 nya specialanimationerna.

Vem kan använda de speciella animationerna?

Speciella animationer är exklusivt tillgängliga för användare med ett komplett MyHeritage-abonnemang.

Icke-betalande användare kan fortfarande njuta av att använda Deep Nostalgia™ med de allmänna animationerna och skapa flera animationer gratis. Om du vill prova speciella animationer eller animera ett obegränsat antal foton behöver du MyHeritage Komplett abonnemang.

Slutsats

MyHeritage fortsätter att introducera nya fotofunktioner som hjälper dig att ansluta till dina förfäder och till din släktforskning på ett helt nytt sätt. Många användare har upplevt att erfarenheten av att använda Deep Nostalgia™ för att se sina förfäder och nära och kära i rörelse, djupt rörande och meningsfull. Med tillägget av de speciella animationerna har användare nu möjlighet till en ännu djupare, mer personlig och mer gripande upplevelse av Deep Nostalgia™.