Inspelning: Kom igång med din forskning under 2015 – vi ger dig tipsen

Inspelning: Kom igång med din forskning under 2015 – vi ger dig tipsen

Nu kan du se inspelningen av onlinekursen: Kom igång med din forskning under 2015 – vi ger dig tipsen.

Under kursen pratade vi om olika generella tips på hur du kan komma i gång med din forskning, både med hjälp av MyHeritage och andra källor. Vi gav även inspiration till hur du kan lära dig mer om din släkt, och därmed även dig själv. Plus en massa annat.

Rabattkoden som angavs vid kurstillfället är giltig fram till den 15 mars 2015. Koden är Tips2015 och ger 25 % rabatt på alla våra abonnemang och tjänster. Om du funderar på att förlänga eller uppgradera något av dina abonnemang, är detta ett bra tillfälle att slå till.

Här är inspelningen:

Kan du inte se klippet? Klicka här för att se klippet direkt på Youtube.

Nästa onlinekurs kommer att gå av stapeln den 12 maj. Vad ska vi prata om då, tycker du? Ämnet är ännu inte bestämt och vi höra gärna vad du vill att vi ska prata om då. Skriv det i kommentarsfältet nedan.

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Hans Hansson

  mars 5, 2015

  Hej,
  Har sett och hört Sara beskriva ert upplägg. Har f n abonnemang på
  Arkiv Digital, som går ut nu i mars. Har släktforskat på flera led nu så ert träd som jag lagt upp hos er räcker inte till på långa vägar. Är nere på tre led till slutet på 1600-talet och början på 1700-talet. Har ni bättre upplägg än AD ? Vad är kostnaden med Premium+Data-program tillsammans/år ? Berätta mer ! Har ni kyrkoböcker mm för
  hela Sverige, Europa och USA ?

  • Sara

   mars 24, 2015

   Hej Hans,

   Tack för att du deltog. En fördel med MyHeritage är att man både kan ha sitt släktträd på MyHeritage och forska på sidan. Vi har över 6 miljarder poster i olika samlingar från en massa länder. Från Sverige har vi bland annat husförhörslängder och kyrkoarkiv. Här kan du hitta mer information: .

   Jag kan be en av våra svenska säljare att ringa dig så att du kan få bästa möjliga pris just nu.

   Vänligen Sara

 • Hans Hansson

  mars 5, 2015

  Se ovan mina frågor !
  Bra uppläst av Sara !