Vilket är ditt bästa släktforskningstips?

Vilket är ditt bästa släktforskningstips?

Dela med dig av ditt bästa släktforskningstips och du har chansen att vinna ett 1 års MyHeritage-abonnemang och ett World Vital Records-abonnemang.

Det finns många olika typer av släktforskare. Det finns hobbysläktforskare, nybörjare och släktforskare som efter många års arbete kan försörja sig på att hjälpa andra att släktforska.

Under de kommande fem dagarna uppmanar vi dig att dela ditt bästa släktforskningstips. Du kan dela ditt tips på vår Facebooklogg, eller twittra ditt bästa tips till oss på @MyHeritageSE med hastaggen #MyHeritagetips. Du kan även lämna ditt tips i kommentarsfältet nedan.

Ditt tips bör inte vara längre än två meningar och bör hållas så kortfattat som möjligt. Två vinnare kommer att koras på måfå och de kommer att få ett varsitt 1 års MyHeritage-abonnemang och ett World Vital Records-abonnemang.

Genom inlämning av ditt tips (enligt våra instruktioner ovan) godkänner du tävlingens villkor och regler. Klicka här för att läsa tävlingens villkor och regler.

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Katrin Lok

  januari 23, 2012

  Tålamod, tid & tur krävs för en lyckad forskning. Bevara resultatet både digitalt & på papper & på flera olika ställen.

  • Sara

   januari 24, 2012

   Grattis Katrin! Du har vunnit vår släktforskningstipstävling. Vänligen kontakta mig på så jag kan ge dig tillträde till dina två nya abonnemang.

 • Ingegerd Svensson

  januari 23, 2012

  Det är kul att puzzla ihop sitt släktträd, så det får bli mitt tips, ingenting annat. mvh Ingegerd

  • Sara

   januari 24, 2012

   Tack för ditt tips, Ingegerd!