MyHeritage Live schema 2019: Släktforskning, DNA och så mycket mer

MyHeritage Live schema 2019: Släktforskning, DNA och så mycket mer

Vi är glada att annonsera schemat för MyHeritage Live 2019 – Vår andra årliga internationella användarkonferens som kommer att äga rum i Amsterdam, Nederländerna, 6-8 september 2019. Vi erbjuder en exceptionell blandning av spännande föreläsningar och workshops om det senaste inom släktforskning, DNA och MyHeritage-funktionerna, för att försäkra att deltagarna kommer att ha en fantastisk helg och gå hem med en del nya färdigheter och berika sin familjhistoriska forskning.

Registrera dig nu till MyHeritage LIVE

Tre konferens-spår

I hjärtat av MyHeritage Live 2019 finns ett späckfyllt schema centrerat av tre olika spår för deltagare att välja mellan: ett släktforskningsspår, ett DNA-spår och ett spår med praktiska workshops. Föreläsarna inkluderar världsberömda experter inom genealogi och DNA samt presentationer av ledande MyHeritage-anställda. Praktiska workshops erbjuder unika möjligheter att upptäcka MyHeritage-verktyg och funktioner. Spåren körs samtidigt och deltagarna kan välja ut sina favoriter från var och en av de tre.

Deltagarna har många alternativ att välja mellan 

Deltagarna har många alternativ att välja mellan

Föreläsningarna och workshoppen kommer att ledas av en otrolig serie av internationella talare, MyHeritage-personal och lokala experter, inklusive MyHeritages grundare och VD Gilad Japhet, vetenskapschef prof. Yaniv Erlich, Blaine Bettinger (den genetiska genealogen), Yvette Hoitink (nederländsk genealogi ), Diahan Southard (Din DNA Guide), Roberta Estes (DNA eXplained), Leah Larkin (DNA Geek) och mer.

Släktforskningsspåret innehåller föreläsningar i världsklass av branschexperter och topp MyHeritage-personal. Ämnena inkluderar sätt att maximera din forskning med MyHeritage-dokumentsamlingar, upptäcka migrationshistorier, utnyttja MyHeritage-matchningsteknologier, utnyttja överblick över viktiga MyHeritage-historiska samlingar och lära dig de bästa insider-släktforskningstips.

På DNA-spåret kommer du att upptäcka MyHeritages senaste spännande funktioner – Theory of Family Relativity and Autoclusters. Utforska Autoclusters-funktionen i en session som ges av dess faktiska skapare. Lär dig hur du använder dina DNA-resultat för att avslöja dina förfäders berättelser. Upptäck framtiden för DNA-testning och framsteg inom genetisk genealogi med toppexperter inom området, till exempel MyHeritages chefsvetenskapsman, Yaniv Erlich.

De praktiska workshops som drivs av MyHeritage-personal tar dig igenom de bästa MyHeritage-verktygen och funktionerna steg för steg och lär dig hur du använder dem för att maximera dina familjehistoriska upptäckter.

Klicka igenom hela MyHeritage LIVE-schemat

Träffa oss i Amsterdam

Konferensföreläsningarna och workshops erbjuder oöverträffade möjligheter att utöka din kunskap om MyHeritage och lära dig mer om att utforska din familjhistoria. Deltagarna kommer fortfarande att ha gott om möjligheter att mingla med hundratals släktforskare och MyHeritage-användare från hela världen samt njuta av föreställningar i världsklass och underhållning.

Amsterdam är en stad full av liv med en rik historia. Stadens stora arkivsamlingar, museer, vackra kanaler och arkitektur är något man inte får missa.
Missa inte det som kommer att bli en oförglömlig upplevelse!

Registrera dig idag och få Early Bird-rabatten!