Tävling: Hylla kärleksparen i ditt släktträd

Tävling: Hylla kärleksparen i ditt släktträd

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag. Det ger oss ett bra tillfälle att hylla kärleksparen i ditt släktträd.

Nu, lagom till den stora kärleksdagen inleder vi en ny tävling som går ut på att man skriver en kort kommentar i kommentarsfältet nedan med syfte att hylla sin släkts kärlekshistorier.

Tävling: Hylla kärleksparen i ditt släktträd

Det kanske handlar om dina föräldrar, morföräldrar, en farbror eller moster. Berätta varför de förtjänar att uppmärksammas. Kanske handlar det om ett mycket långt äktenskap, ett romantiskt möte, eller en stor familj?

Vi kommer att välja den bästa hyllning bland era kommentarer. Den lyckliga vinnaren kommer att få ett PremiumPlusabonnemang på MyHeritage gällande i ett år.

Skriv din hyllning i kommentarsfältet nedan.

*Tävlingen pågår fram till söndagen den 15 februari och vinnaren kommer att meddelas följande dag. Priset kommer att delas ut till en person som har ett konto på MyHeritage.

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

  • Christina Mellgren

    januari 30, 2015

    Min faster Sigrid träffade sin älskade i Boden när hon var 17 år( 1924) Han som var född i Amerika åkte tillbaka för arbeta ihop pengar till hennes biljett. Vid börskraschen förlorade han allt. De brevväxlade fram till andra världskriget. Efter kriget gifte han sig men hon förblev ogift. Så dog hans fru efter bara något år och då kom han hem till Boden och träffade sin Sigrid igen. De förlovade sig och 1953 åkte hon över till USA och gifte sig .1966 kom de hem till Boden igen. DET är familjens kärlekssaga i sammandrag