Kreativa släkttavlor

Kreativa släkttavlor

Kommentarer

Släkttavlor är ett vackert sätt att dela med sig av sin släkthistoria. På ett lätthanterligt och kreativt sätt kan man med hjälp av en släkttavla, visa upp sina förfäder.

Vissa vill fylla sin släkttavla med så många namn som det bara går, medan andra vill dekorera sin tavla med vackra ramar och utsmyckad design. Här nedan kan du se några bilder på vackra och kreativa släktträd som jag tog kort på under släktforskningsdagarna i Kuopio tidigare i våras.

Kreativa släkttavlor

Originell släkttavla

Kreativa sätt att visa upp sin släkt

MyHeritage erbjuder möjligheten att skapa släkttavlor, antingen via programvara Family Tree Builder eller via vår hemsida. Du kan välja mellan att skriva ut en släkttavla direkt via din skrivare hemma eller beställa en professionellt utskriven släkttavla. Klicka här för att få instruktioner om hur man skriver ut släkttavlor från Family Tree Builder.

För att skapa och skriva ut en släkttavla via din släktwebbplats, gör på följande sätt. Logga in på din släktwebbplats, klicka på fliken ”släktträd” och därefter på ”släkttavlor och böcker”. Vår hemsida tillåter dig att anpassa din släkttavla utefter dina önskemål. Det finns även avancerade anpassningsalternativ. Där kan du välja vilken fakta om personerna i ditt träd som du vill ha med i trädet, vilken fotoram som du föredrar, titeldekoration och mycket mer.

avancerade anpassningsalternativ
Avancerade anpassningsalternativ (klicka på bilden för större version)

Hoppas att du känner dig inspirerad till att skapa en vacker släkttavla.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej