Berätta om din familjeupptäckt och vinn ett komplett abonnemang!

Berätta om din familjeupptäckt och vinn ett komplett abonnemang!

Har du upptäckt en ny familjemedlem? Har du länge sökt efter din biologiska pappa och äntligen hittat honom genom DNA eller släktforskning? Har ett tidigare okänt halvsyskon dykt upp?

Nu när DNA-tester är tillgängliga för alla och man enkelt kan ta ett hemma-test som inte är väldigt dyrt, är upptäckten av nya familjemedlemmar närmare än någonsin. Många har funnit ett syskon, som till exempel Henrik och Maria som fann varandra genom MyHeritage DNA. En riktig solkskenshistoria! Det finns många som har funnit sin biologiska pappa eller en morfar eller någon annan familjemedlem.

Vi vill gärna höra om era upptäckter! Varje upptäckt är unik och har sin egen historia att berätta. Om din historia dessutom kan inspirera andra som söker biologiska familjemedlemmar men ännu inte funnit, så är det fantastiskt.

Skriv till historia@myheritage.com – skriv ”Min upptäckt” som ämne – och berätta vem du har hittat genom DNA eller släktforskning. Vi väljer ut 2 historier som kommer att få varsitt årsabonnemang och med tillstånd av alla familjemedlemmar, publicerar vi berättelsen.

Berätta och inspirera – vi väntar med spänning på era svar!

Om du ännu inte har tagit ett MyHeritage DNA-test är det perfekt tid att göra det nu.

För att starta en gratis provperiod på MyHeritage, klicka här.