Tracy Shand finner sin biologiska far efter att ha sökt i åratal

Tracy Shand finner sin biologiska far efter att ha sökt i åratal

Tracy Shand från Melbourne, Australien adopterades bort vid 3 års ålder. Ungefär 21 år senare fick hon kontakt med sin biologiska mamma. Hon var lycklig över att lära känna denna sida av familjen, men när hon frågade om sin biologiska far ville hennes mamma inte avslöja hans namn.

När hon laddade upp sitt DNA-data till MyHeritage, upptäckte Tracy en 14% matchning – sannolikt en kusin eller brorson. Tracy kontaktade matchningen och frågade om män i familjen som kanske matchade med hennes pappas profil. Detta ledde henne till sin biologiska far, Beau Galley.

Se videon där Tracys möter Beau, här:

Beau visste aldrig om att han hade ett barn, men sedan ett förhållande med en kvinna som han hade en relation med plötsligt tog slut, hade han undrat.

”Möjligheten att jag skulle kunna ha en dotter har passerat i tankarna ganska många gånger och jag undrade hur det skulle vara,” säger han. ”Men jag tänkte aldrig riktigt seriöst på det. Och det faktum att hennes mamma aldrig kontaktade mig eller min familj, bidrog till det, antar jag.

När hans systerdotter berättade för honom att Tracy hade kontaktat henne och frågat om män i familjen som kanske kunde vara hennes pappa, visste han direkt att hon måste vara hans. Det var ingen tvekan om saken.

Han skrev ett mail till henne som började, ”Hej från din pappa.” Några dagar senare möttes de personligen.

Tracy med sin biologiska far

Tracy med sin biologiska pappa, Beau Galley
I november 2018 tog Tracy med sig sin familj för att träffa Beau.”Jag skulle gärna ha velat veta mer om hennes uppväxt” säger Beau. ”Hon har fantastiska barn.””Mina barn har nu en farfar,” säger Tracy. ”Och så är jag så tacksam för MyHeritage DNA. Jag ser fram emot en underbar framtid med min nyfunna familj. ””Jag skulle uppmuntra alla som vill hitta sina biologiska föräldrar att göra vad som krävs för att fullfölja det och aldrig ge upp,” tillägger Beau. ”Det kan förändra ditt liv.”