Ett Frieri att Minnas

Ett Frieri att Minnas

Vet du hur dina förfäder friade? Dina föräldrar? Jag vet inte hur någon av mina förfäder friade, men jag är säker på att om det fanns en intressant frierihistoria i min familjs förflutna, så skulle jag ha hört den. Spännande bröllopsfrieri blir familjeberättelser för generation.

Vid OS i Rio den här veckan stod den kinesiska OS-dykaren Han Zi på pallen efter att ha vunnit en silvermedalj i damernas 3-meters språngbräddykningsfinalen i söndags. Hon var triumferande, och redan överlycklig när en hon överraskades av ett oväntat frieri.

Hennes kollega och lagkamrat, dykaren Qin Kai närmade sig henne på podiet och sjönk till ett knä framför miljarder av människor på live-tv. Qin Kai Zi bar på en liten röd sammetsask. He blev tydligt överväldigad av känslor och torkade tårar ur ögonen. Efter att ha varit ett par i sex år, verkar Qins frieri som den perfekta romantiska gesten.

Det påminner mig om några andra extraordinära bröllopsförslag. Isaac Lamb, en skådespelare från Portland, Oregon, överraskade sin flickvän, Amy Frankel med en minutiöst koreograferad dans, till en Bruno Mars låt. Han hade värvat 60 vänner och familjemedlemmar att dansa med honom.
I 2011 arrangerade Matt Fortfarande, från Locust Grove, Georgien ett ovanligt biobesök åt sin flickvän, Ginny,. Han hade förberett en falsk filmtrailer som visades innan filmen. Trailern följer Matt när han ber sin svärfars välsignelse och följder sen hans resa till bion för att ställa den viktiga frågan.

Har du en spännande frierihistoria i din släkt?