Erbjudandet förlängt: Ladda upp ditt DNA-data till MyHeritage och njut av gratis tillgång till alla DNA-funktioner

Erbjudandet förlängt: Ladda upp ditt DNA-data till MyHeritage och njut av gratis tillgång till alla DNA-funktioner

På grund av populär efterfrågan har vi förlängt vårt speciella DNA-uppladdningserbjudande till den 15 oktober 2023 kl. 23:59. Bara under de kommande dagarna kommer personer som har tagit ett DNA-test med andra tjänster att kunna ladda upp sitt DNA till MyHeritage och njuta av alla våra avancerade DNA-funktioner gratis, vilket sparar dig den vanliga upplåsningsavgiften på $29 per fil. MyHeritage stöder DNA-filer från Ancestry, 23andMe och Family Tree DNA (Family Finder).

Ladda upp ditt DNA-data till MyHeritage

Att ha ditt DNA på MyHeritage kan öppna upp en helt ny värld av upptäckter. Det ledde Mary Butler till att hitta flera av hennes mors okända syskon, efter 65 år isär. Marys ursprungliga DNA-test gav inte de resultat hon hoppades på, tills hon fick telefonsamtalet som förändrade hennes liv. En man vid namn Randolph Mitchell var på linjen. ”Det här är lite konstigt, jag vet, men jag tror att jag är din farbror,” berättade han för en förvånad Mary. Randolph testade tidigare sitt DNA med en annan tjänst och laddade upp det till MyHeritage. Han drog hennes uppmärksamhet till de nya DNA-matchningar hon fick på sitt MyHeritage-konto. “Jag är en av din mors 13 bröder,” sa han. “Hittills har jag kunnat lokalisera tre systrar; din mor är den fjärde.”

Mary fångade ögonblicket när hon berättade för sin mor att hon hade hittat hennes länge förlorade bror genom en DNA-matchning och delade det på TikTok.

Se deras känslosamma återförening, som ägde rum bara några dagar sedan:

 

Det är bara några dagar kvar av detta speciella erbjudande, så vänta inte. Ladda upp ditt DNA-data idag!