Dela din familjs traditioner och delta i MyHeritages jultävling!

Dela din familjs traditioner och delta i MyHeritages jultävling!

Är det den speciella prydnaden som har funnits i familjen i generationer? En minnesvärd julsång? Ett julbaksrecept som har gått från generation till generation? Att skicka julkort varje år? Julhelgen kan se lite annorlunda ut i år, men vi vill fira din familjs traditioner och välkomna de nya som du kommer att börja i år!

Vi inbjuder dig att dela dina traditioner genom att delta i MyHeritage Jultävling!

För att delta, berätta om din familjs traditioner på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #JulHeritage. Se till att följa och tagga våra sociala kanaler. Det går också bra att skicka ditt bidrag till: historia@myheritage.com. Vi måste ha alla bidrag senast 20 december 2020.

Vi kommer att erbjuda tre lyckliga användare ett val av antingen ett MyHeritage komplett abonnemang eller ett MyHeritage DNA-kit – vinnarna får välja!.

Varför är jultraditioner viktiga?

Helgdagarna är en chans för alla i familjen att ta en stund och verkligen uppskatta varandra – och familjetraditioner hjälper till att fördjupa sammanhållningen. De påminner oss om vår gemensamma historia, och att historien är något väldigt speciellt; något som man vill bli påmind om gång på gång.

Historiken som du delar med din familj är unik. Traditioner är ett sätt för oss att hedra den historien och bevara den för framtiden.

Behåll dina jultraditioner 2020

Oavsett var i världen din familj är i år vill vi hedra de ansträngningar familjer gör för att hålla sina familjetraditioner år 2020. Kanske planerar du att ”träffa” alla tillsammans i ett videosamtal där var och en deltar i din tradition från hemmet? Det kan till och med vara ett utmärkt tillfälle att inkludera ytterligare familjemedlemmar som normalt inte skulle kunna besöka personligen.

Om du letar efter sätt att knyta an till släktingar och dyka in i din familjehistoria erbjuder MyHeritage många underbara möjligheter. För det första kan du ge någon du älskar ett MyHeritage-presentmedlemskap. De kan bygga sitt släktträd (kanske kan ni till och med samarbeta), söka igenom våra onlinesamlingar med 12,6 miljarder historiska poster och färglägga och förbättra familjebilder. Du kan också köpa ett DNA-kit till ett exceptionellt pris som hjälper dig att utöka din familjekrets och träffa nya släktingar. Läs mer om hur du ger dessa meningsfulla upptäcktsgåvor på myheritage.se/gift.

Det bästa med familjetraditioner är kanske det faktum att det absolut inte finns några regler för att skapa dem. Kanske erbjuder 2020 nya möjligheter att starta en ny familjetradition? Vi väntar med spänning att läsa om din kreativitet och bli inspirerade av hur du firar jul den här säsongen.

Dela dina foton och berättelser med oss ​​på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #JulHeritage eller skicka dem till historia@myheritage.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi önskar all en god och hälsosam jul!