#HolidayHeritage-tävlingen vecka #3

#HolidayHeritage-tävlingen vecka #3

Det är vecka 3 på #HolidayHeritage-utmaningen och vi väntar med spänning. Veckans utmaning handlar om mat!

Besök webbplatsen #HolidayHeritage Challenge för att få alla detaljer om veckans utmaning, tävlingsregler, priser och förra veckans bidrag.

Recept går ofta vidare från generation till generation. De är en länk till vårt förflutna och ger en koppling till de speciella människorna och händelserna i vår familjs historia.

Skicka oss din familjs favoritrecept för julhelgen, eller ett foto av din favoritjulmat och berättelserna bakom den. Är det en maträtt som kommit från en förfader, eller lagades den för första gången förra julen? En unik maträtt för just din familj eller är det en traditionell rätt? Varför älskar du just detta recept och vad är historien bakom?

Skriv ditt svar på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #holidayheritage och dela ditt inlägg med vänner och familj för att få så många likes som möjligt. Det inlägg som har de flesta likes i slutet av veckan vinner ett MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och ett MyHeritage-abonnemang.

Besök webbplatsen #HolidayHeritage Challenge för att få mer information.

Förra veckans vinnare

Förra veckan frågade vi: Om du kunde gå tillbaka i tiden, vilken förfader skulle du vilja tillbringa julen med, och varför?

Och vinnaren är…. Lucas Almeida Bongiovanni från Brasilien!

https://www.instagram.com/p/B5oix2eBC7Y/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Se alla bidrag på sajten: #HolidayHeritage Challenge.

Grattis till alla tävlingsdeltagare på #HolidayHeritage hittills – vi uppmuntrar dig att fortsätta tävla och fortsätta dela dina inlägg. Du kanske tar hem storvinsten på 10 MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och 10 MyHeritage-abonnemang!

Lycka till!