Nytt helg-tema för släktträd

Kommentarer

Nu när det är jul, ville vi lägga till en rolig funktion till ditt släktträd! När du loggar in för att se ditt släktträd kommer det komma upp ett helgtema. Fallande snöflingor, färgglada inslagna presenter, hängande tomtehattar, och fyllda julsockor kommer att spridas runt ditt träd.

Om du vill dela med dig av ditt släktträd på Facebook, klicka bara på Facebook-ikonen (bilden nedan). Du kan också stänga av och sätta på helgtemat, när du vill.

Vårt team utvecklade denna nya funktion under vår senaste hackathon. För de som inte är bekanta med termen är en hackathon ett endags-engagemang där våra datorprogrammerare, grafiska designers, produktschefer och andra går ihop för att intensivt utveckla och samarbeta på projekt som de har arbetat fram.

Vi är väldigt glada att denna idé har kommit till liv!

Den här funktionen är tillgänglig för alla användare i USA, Kanada, Storbritannien, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och Australien. Funktionen slutar den 4 januari.

Vi önskar er alla en underbar jul och ett gott nytt år!

 

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej