Dekorera ditt bröllop med dina förfäder

Dekorera ditt bröllop med dina förfäder

Min spansktalande kollega hittade en intressant artikel om hur man kan inkludera sina förfäder i sitt bröllop. Artikeln hittade han på den spanska bröllopshemsidan Zankyou. I artikeln ger journalisten ett par tips om hur man kan hedra sina förfäder på sitt bröllop, bland annat med fotografier på dem.

Dekorera ditt bröllop med dina förfäder. Foto: Ashley Gilreth

Dekorera ditt bröllop med dina förfäder. Foto: Ashley Gilreth

Journalisten, menar att även våra förfäder är en del av vårt släktträd, så varför inte försöka att se till att alla som betyder något för oss, även om de inte längre lever och kan vara med fysiskt, ändå får en självklar plats vid viktiga händelser i vårt liv, som exempelvis på vår bröllopsdag.

Av de många sätt som finns för att, på ett eller annat sätt, inkludera sina förfäder i bröllopsfirandet, visar artikeln ett par originella idéer som valts ut och visas med text och bild.

Det finns flera sätt att dekorera sitt bröllop med sina förfäder. Ovan kunde du se ett halsband för bruden och nedan kan du se manschettknappar för brudgummen. Dessa idéer är kreativa exempel på hur man kan göra sitt bröllop till en tillställning, där man inte bara glädjas åt brudparet utan även minns sina förfäder.

Anpassade manschettknappar. Foto: PhotoJule på Etsy

Anpassade manschettknappar. Foto: PhotoJule på Etsy

Har du haft möjlighet att delta i ett släktevenemang där förfäderna är ihågkomna? Om ditt svar är ja, berätta hur det gick, vad de gjorde och hur miljön var.