Delta i vår Dare to sing-tävling – Vinn ett VIP-paket till Eurovision 2019 i Tel Aviv!

Delta i vår Dare to sing-tävling – Vinn ett VIP-paket till Eurovision 2019 i Tel Aviv!

Vill du vinna en gratis VIP-resa till Eurovision-finalen 2019?

Vi är väldigt förväntansfulla inför Eurovision Song Contest 2019, bara drygt en månad kvar! Vi vet alla att vägen till Eurovision börjar hemma, där familjer och nära vänner sjunger sina bästa Eurovisionsånger, då de räknar dagarna till årets händelse.

Vi inbjuder dig och din familj (eller vänner) att delta i vår Eurovision Dare to Sing-tävling för din chans att vinna. Bara en fantastisk familj eller grupp av vänner som vågar sjunga, kommer att vinna och kommer att få sina drömmar gå i uppfyllelse – att vinna en resa till Eurovision 2019!

Delta i #DareToSing-tävlingen nu

Paketet för upp till fem personer inkluderar flygbiljetter till Tel Aviv, Israel, helpension på 5-stjärnigt hotell i Tel Aviv (3 nätter) och VIP-biljetter till 2019 Eurovision Song Contest-finalen den 18 maj 2019.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att spela in en video med dina nära och kära, familj eller vänner, i en parkerad bil, sjunga eller läppsynka din favorit Eurovision-låt (videoen får inte överstiga 3 minuter) och följ anvisningarna nedan för att dela din video. Det vinnande bidraget kommer att annonseras den 2 maj 2019.

För instruktioner, våra fullständiga villkor och mer information, besök www.myheritage.com/eurovision/daretosing.

Glöm inte att följa vår hashtag #DareToSing på Facebook, Twitter och Instagram.

Vi väntar med spänning att se din familjs bidrag av några av Eurovisions största hits!