Miljontals historiska poster läggs till på MyHeritage

Kommentarer

Vi är glada att kunna meddela att vi har lagt till miljontals nya poster i vår sökmotor SuperSearch.

De nya samlingarna innehåller kyrkoböcker, röstlängder, födelse- och dödsposter med mera från hela världen, som hjälper familjer att utforska sitt förflutna.

Sök Nu

Nya samlingarDe nya posterna kommer från Storbritannien, USA, Sydafrika, Tyskland, Danmark och flera andra länder vilket kommer att hjälpa till att upptäcka mer om dina anfäder runt om i världen.

Dessa samlingar inkluderar:

Danmark, civila vigslar, 1851-1961: Nästan 100 000 civila vigselposter i Danmark.

England, Norfolk, röstlängder, 1844-1952: Med över 4,5 miljoner indexerade namn innehåller den här samlingen registrerade listor sorterade efter röstningsdistrikt, församling och gata för dem som hade rösträtt i Norfolk.

England, biskopens anteckningar i Norfolk, 1685-1941: Biskopens anteckningar för länet Norfolk, sorterat av kyrkan och gjort årligen. Samlingen inkluderar över en miljon födelse-, giftermåls- och begravningsposter.

Ukraina, Kiev, ortodoxa konsistoriums kyrkobokens dubbletter, 1840-1845: En datasamling på ryska med över 1,4 miljoner indexerade uppgifter om födelse-, dop-, giftermåls-, begravnings- och dödsposter för ortodoxa församlingar i Kievs stift.

Iowa, delstatsfolkräkning, 1905: Namnindex av Iowas folkräkning 1905 med 1,4 miljoner poster. Folkräkningen namnger varje person i ett hushåll.

Illinois, norra distriktets (östra divisionen) naturaliseringsindex, 1926-1979: Över 540 000 poster innehållande indexerade naturaliseringsposter för det norra distriktet (östra divisionen), Illinois.

Ryssland, kyrkböcker Samara, 1869-1917: Bilder och delvis indexerade födelse-, dop-, giftermåls-, döds- och begravningsposter utförda av församlingar i den ortodoxa ryska kyrkan i provinsen Samara.

Tyskland, Preussen, Pommern, kyrkböcker, 1544-1945: Poster och transkriberingar från den evangelisk-lutherska och romersk-katolska kyrkan för det historiska området Pommern som nu är delat mellan Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland och Stettin, Polen. Denna samling inkluderar 180 000 födelse-, giftermåls- och dödsposter.

Minnesota, naturaliseringsindex, 1930-1988: Denna samling innehåller två naturaliseringsindex från Minnesotas tingsrätt.

Sydafrika, metodist församlingsregister, 1822-1996: Dop-, giftermåls- och begravningsposter från diverse metodist församlingar i Sydafrika.

Tennessee dödsfall, 1908-1933: Den existerande samlingen är uppdaterad med fullständiga dödsdatum. Detta index innehåller dödsfall som skedde i Tennessee mellan 1908 och 1933, och inkluderar alla bevarade poster. Indexet avslöjar namn på den avlidna, län, dödsdatum och verifieringsnummer.

Irland, Griffith’s Valuation (irländsk gräns- & markvärderingsundersökning som avslutades 1868), 1847-1864: 1,2 miljoner indexerade poster från den första fullskaliga värderingen av fastigheter i Irland, övervakad av Richard Griffith.

Du kommer att få notifieringar om en post i vår databas överensstämmer med en person i ditt släktträd på MyHeritage tack vare vår Record Matches-teknik.

Korrekta matchningar kan bekräftas och ny information kan extraheras direkt till relevanta släktträdsprofiler med hjälp av extrahera informationsfunktionen. Om en post innehåller information om en släkting som du tidigare inte kände till, kan du lägga till personen i ditt träd direkt från själva posten.

För att titta på dessa poster krävs ett dataabonnemang. Har du inget? Läs mer om det årliga abonnemanget som inkluderar obegränsad tillgång till alla historiska poster i SuperSearch och alla Record Matches. Det finns över 5,5 miljarder poster i SuperSearch och vi fortsätter att lägga till våra samlingar varje vecka.

Börja sök i dessa nya samlingar i dag. Vi ser fram emot att höra om dina spännande upptäckter.

MyHeritage-teamet

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej