Nu finns schemat för MyHeritage LIVE

Kommentarer

Nu är det mindre än 78 dagar kvar till vår första internationella användarkonferens som kommer att äga rum i Oslo, Norge!

Helgen 2-4 november, 2018, kommer MyHeritage LIVE att presentera föreläsningar från världsberömda experter inom släktforskning och DNA, samt presentationer av ledande MyHeritage-anställda och praktiska seminarier som tar dig genom MyHeritage-verktyg och funktioner steg för steg.

Registrera dig nu till MyHeritage LIVE

Vi är glada att visa schemat inför konferensen.

Konferens-schema

Det finns tre inriktningar: Släktforskning, DNA, och praktiska seminarier.

Släktforskningen innehåller föreläsningar av världsklass av branschexperter och experter från MyHeritage. Ämnen inkluderar olika sätt att maximera MyHeritage SuperSearch ™, vår matchningsteknik, översikt över viktiga MyHeritage historiska samlingar och våra bästa släktforskningstips.

På DNA-inriktningen kommer du att få höra om det senaste i MyHeritages DNA-verktyg och -teknik, hur man använder DNA-matchning, framsteg inom genetisk genealogi och känslosamma framgångshistorier genom DNA.

De praktiska seminarierna som drivs av MyHeritages bästa produktchefer, kommer att ta dig igenom MyHeritage-verktygen och funktionerna steg för steg och lära dig hur du maximerar din familjehistoriska erfarenhet genom MyHeritage.

Svensk föreläsare

Vi har även glädjen att presentera en föreläsare från Sverige. Christina Sagersten, från Finding Family, kommer att föreläsa om hur man kan hitta okänd familj.

Se MyHeritage LIVE-schemat

Möt oss i Oslo

Konferensen är öppen för alla, från var som helst i världen, som vill lära sig mer om MyHeritage – inklusive abonnenter, DNA-kunder, personer med gratis baskonton och även personer som inte har använt MyHeritage ännu men vill veta mer .

Vi har ordnat en specialrabatt på hotellet – detaljerna finns på konferensens webbplats, och det finns en `Early Bird`-rabatt för de som registrerar sig för konferensen nu.

Konferensen är ett utmärkt tillfälle att få insikt om vart MyHeritage är på väg och träffa andra användare av MyHeritage från hela världen.

Registrera dig nu till MyHeritage LIVE och få Early Bird-rabatten!

Hoppas vi ses i Oslo!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej