Stor uppdatering på MyHeritage mobil-app

Stor uppdatering på MyHeritage mobil-app

MyHeritage mobil-appen låter dig dela familjestunder, upptäcka och redigera din familjehistoria och hålla kontakten med de personer du älskar, var som helst och när som helst. Vi har precis släppt en större uppdatering till mobil-appen som innehåller upptäcktsvarsel i realtid och möjligheten att se ditt släktträd i listformat på din mobilskärm.

Ladda ner appen gratis

Här är en inblick i nyheterna:

Realtidsupptäckter

Vi har lagt till Smart Matches-varsel som i realtid meddelar dig om nya upptäckter när du laddar upp information till ditt släktträd via appen. Varje gång du uppdaterar en individs profil i ditt släktträd, letar vi automatiskt efter träffar med de 34 miljoner existerande släktträd som finns på MyHeritage. Du får sedan ett meddelande direkt till din mobil.

Listformat på ditt släktträd

Du kan nu se ditt släktträd i listformat både i mobil-appen men också genom internetläsaren på din mobil. Komplett med förbättrade sökfunktioner och sorteringsval gör denna tjänst det lätt för dig att finna individer i ditt släktträd snabbt, även när du är på språng.


För att aktivera listvisningsformatet för ditt släktträd, klicka bara på ”träd” på mobil-appens hemsida.

Klicka på listvisningsikonen i det övre högra hörnet av ditt släktträd.

Sök efter någon i ditt släktträd för att ta fram deras namn i listan. Börja skriva in personens namn så får du genast förslag. Sedan kan du välja den person du söker från listan.

Klicka på individens namn i listan för att öppna deras släktträdsprofil.

Upptäcktsikonen till höger om namnet indikerar hur många avvaktande kopplingar det finns för den individen. Klicka på ikonen för att se kopplingar som gjorts till den personen.

För varje individ kan du välja flera olika åtgärder genom att svepa till vänster på deras namn (iOS), eller om du trycker på deras namn i några sekunder (Android). Sök poster för individen, lägga till bilder på honom/henne, eller visa dem i ditt släktträd.

För att ändra på sorteringen av listan klicka på trattikonen i det övre högra hörnet.

Välj att sortera genom relation, förnamn eller efternamn. Klicka på ”Utför” för att spara ändringarna.

Återvänd till ditt släktträd när som helst genom att klicka på trädikonen i det övre högra hörnet.

 

Om du inte har laddat ner Appen än så kan du ladda ner den gratis från Apple’s App Store eller Google Play.

Hoppas du gillar uppdateringen.