Stor Cyber Monday DNA-rea är nu igång!

Stor Cyber Monday DNA-rea är nu igång!

Ge dina nära och kära en julklapp denna jul, som de och deras familj kommer att ha glädje av under kommande generationer. MyHeritage DNA-kit erbjuder en kraftfull insikt om ditt etniska ursprung och hjälper dig att hitta släktingar som du kanske inte visste fanns!

Vår Cyber Monday-rea är nu igång. Beställ dina kit idag!

Om du har övervägt att köpa ett MyHeritage DNA-kit till någon speciell, är detta den bästa tiden: Vår tidsbegränsade Cyber Monday-försäljning denna julsäsong är vår bästa erbjudande någonsin. Vi kan till och med slå in kitet i en snygg presentförpackning!

MyHeritage DNA-kit erbjuder en detaljerad etnisk uppdelning med en av de mest omfattande listor över etniska grupper i branschen från 42 regioner, inklusive 7 östasiatiska regioner. Testet är riktigt enkelt att använda: en enkel kindtopsning som bara tar två minuter att göra. Dessutom ger vår enorma globala DNA-matchningsdatabas dig möjlighet att hitta nya släktingar från hela världen.

Utnyttja vårt bästa Cyber Monday-erbjudande NÅGONSIN!

Denna jul öppnar dörren till nya spännande upptäckter. När du köper ett MyHeritage DNA-kit för en familjemedlem gör du mer än att hjälpa dem att lära sig om var de kommer ifrån. Du hjälper dem att lära sig om den gemensamma historien ni delar och stärker banden mellan er på ett djupgående sätt.

Missa inte att handla julklappar som passar alla på din lista!

Glad shopping!

MyHeritage Team