Uppdateringar av navigeringsfältet på webbplatsen

Uppdateringar av navigeringsfältet på webbplatsen

Vi har nyligen gjort några förbättringar på navigeringsfältet på MyHeritage-webbplatsen för att göra det mer intuitivt och för att göra det lättare för dig att hitta det du letar efter.

Vi har lagt till ett nytt fotonavsnitt där du enkelt kan komma åt dina foton, plus våra fotoverktyg: Deep Nostalgia™, MyHeritage In Color™ och MyHeritage Bildförbättrare. Tidigare fanns dessa poster i avsnittet Släktträd.

Med vårt växande sortiment av fotoverktyg och mot bakgrund av Deep Nostalgia™ enorma popularitet ville vi ge dig enklare och mer direkt tillgång till dina foton och funktioner som gör MyHeritage till den främsta plattformen för att arbeta med historiska foton. Att ha ett separat avsnitt kommer att göra det enklare för oss att lägga till nya fotorelaterade funktioner, och vi planerar att utnyttja detta mycket snart 🙂

Under avsnittet Släktträd är utskriftsdiagrammen och böckerna och alternativen för konsekvenskontroll inte längre under ”Mer …”, vilket gör dessa populära släktträdsverktyg mer lätttillgängliga.

Vi har också uppdaterat DNA-sektionen för att inkludera Hälsorapporter.

För att uppgradera ditt DNA-kit och ta emot hälsorapporter, välj Uppgradera till hälsa i DNA-avsnittet.

Tidigare hade navigeringsfältet ett avsnitt som hette Hälsa, och i den här uppdateringen har det tagits bort. Vi marknadsför inte längre DNA-test för hälsa, som vi har gjort tidigare.

Vi hoppas att du uppskattar dessa navigationsförbättringar.